Καθαρισμός, Εξαφάνιση Μούχλας & Υγρασίας


Τριάντα χρόνια εμπειρίας με σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποίηση.


the

Εντοπίσατε υγρασία σε τοίχο; Η υγρασία είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, η υγρασία μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα υγείας. Για αυτό, τα θέματα που αφορούν την εμφάνιση υγρασίας στο χώρο σας χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
Αναλαμβάνουμε με προδιάγραφες την πλήρη Αποκατάσταση/Ανακαίνιση κτιρίων ΜΟΥΧΛΑ/ΝΕΡΟ/ΦΩΤΙΑ—ΠΑΛΕΩΤΗΤΑ απο Α-Ω

  • Εντοπίζουμε την αιτία.
  • Προτείνουμε λύσεις εσωτερικές -εξωτερικές θερμομονώσεις.
  • Απολυμαίνουμε του μύκητα στους τοίχους ταβάνια δάπεδα.
  • Καθαρισμός.
  • Απόσμηση.
  • Επιλογή εξειδικευμένων υλικών Αντοχής στη Υγρασία και της μούχλας.
  • Διαθέτουμε τεχνίτες με εμπειρία.
  • Ανανέωση και απολύμανση αέρα στο χώρο.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΟΥΧΛΑΣ
Για να γίνει εφικτή η απομάκρυνση της μούχλας θα πρέπει να γίνουν κάποια συγκεκριμένα βήματα έτσι ώστε να μην ξανά εμφανιστεί εντός της οικίας.( ΠΡΟΣΟΧΗ ένα σπίτι που είναι επιρρεπές στην υγρασία θα πρέπει να αερίζεται και να γίνει εφαρμογή μόνωσης όπου χρειάζεται.)
Είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί η βασική αιτία του σχηματισμού του και να επιλεγεί το βέλτιστο αντισηπτικό. Για να αποφευχθεί η εκ νέου ανάπτυξη μικροοργανισμών.
Eίναι σημαντικό να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του αέρα στο δωμάτιο και να εξασφαλιστεί η ξηρότητα των τοίχων.
Έλλειψη και ανεπαρκής αερισμός. Κατά κανόνα, ο μύκητας αρχίζει να αναπτύσσεται στις γωνίες του δωματίου - στον τόπο όπου σχηματίζει στασιμότητα του αέρα. Με επαρκή «φούσκωμα», σχηματίζονται στροβιλισμοί - ο αέρας εκτοξεύει σπόρια και η υπερβολική υγρασία αποβάλλεται στον αγωγό αερισμού.
Κακή στεγανοποίηση του κτισματος. Ως αποτέλεσμα κακής ποιότητας κατασκευής, υπάρχει τριχοειδής διαρροή υγρασίας από ένα υγρό θεμέλιο - οι τοίχοι του σπιτιού γίνονται υγροί.
Κακή παροχή νερού και λύματα. Η περιοδική διαβροχή του δαπέδου, της οροφής, των τοίχων και των καναλιών μηχανικής δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη του μύκητα.
Λόγω της κακής θερμομόνωσης, συμβαίνει μετατόπιση του σημείου δρόσου, το συμπύκνωμα εγκαθίσταται στους τοίχους από το εσωτερικό του δωματίου.
Κρύα οροφη ή στέγη με διαρροή. Αυτή είναι μια κοινή αιτία μούχλας στους επάνω ορόφους και σοφίτες.
Ακατάλληλη χρήση ενός υγραντήρα. Κατά τη δημιουργία τροπικών συνθηκών για εξωτικά φυτά, οι μύκητες μούχλας εγκαθίστανται μερικές φορές σε θερμοκήπια.
Τα περισσότερα διακοσμητικά και οικοδομικά υλικά μπορεί να επηρεαστούν από μύκητα. Σκούρα σημεία εμφανίζονται στην ταπετσαρία, πλακάκια, ξύλο και σοβά.

ΒΗΜΑ 1
Εφαρμόζεται ψεκασμός άοσμου οικολογικού προϊόντος κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους σκοτώνοντας τα αρχικά σπορίδια. Το υλικό αυτό πέφτει σε μορφή νέφους από ειδικό μηχάνημα κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες.

ΒΗΜΑ 2
Εφαρμογή αντιμουχλικου προϊόντος που απλώνεται κατά μήκος του τοίχου όπου βρίσκεται η μούχλα. Με σκοπό την εξυγίανση του τοίχου με σκοπό να νεκρωθούν οι μύκητες και να αφαιρεθούν οι αποικίες που έχουν αναπτυχτεί (μαύρα στίγματα). Πρέπει να παραμείνει το υλικό στον τοίχο για μερικά λεπτά έτσι ώστε να μπορέσει να δράσει.

ΒΗΜΑ 3
Εφαρμογή αντι μικροβιακού ασταριού νερού στον τοίχο με σκοπό την εισχώρηση στους πόρους του τοίχου για την πρόληψη της ανάπτυξης οποιουδήποτε μικροβίου εντος του τοιχου και προς την επιφάνεια.

ΒΗΜΑ 4
Αφού στεγνώσει το αντιμικροβιακό υπόστρωμα γίνεται βάψιμο με αντιμουχλικό χρώμα και σε τοίχους και στο ταβάνι για να μπορέσουμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε αποτρέψει την επανεμφάνισητων μυκήτων (μούχλας). Χρησιμοποιούμε προϊόντα άοσμα που ΔΕΝ προκαλούν αναπευστικά προβλήματα.

ΒΗΜΑ 5 (πρόληψη)
Βασικό βήμα για την εξασφάλιση της μη επανεμφάνισης της μούχλας είναι ο κατάλληλος αερισμός του χώρου σας και η μόνωση πιθανός της ταράτσας ή εξωτερικού τοίχου σας πουέρχεται σε επαφή με το χώμα-φυτά κλπ. Για να γίνει αυτό στην ταράτσα σας θα πρέπει να γίνει εφαρμογή καταλλήλων υλικών.

Πού βρίσκεται συνήθως η μούχλα;
Η μούχλα μπορεί να εμφανιστεί παντού αρκεί να υπάρχει ζέστη και υγρασία. Συνήθως βρίσκεται σε σκοτεινά απομονωμένα μέρη ή κοντά σε νερό. Στα σπίτια βρίσκεται συνήθως σε υπόγεια, κουζίνες, μπάνια και σε τοίχους με σπασμένες σωλήνες νερού.
Γιατί η μούχλα είναι κακή για την υγεία;
Η μαύρη μούχλα μπορεί να είναι τοξική, ενώ δεν μολύνει μόνο τις επιφάνειες όπως οι περισσότεροι νομίζουμε αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε, παρόλο που οι ερευνητές ακόμη λογομαχούν για τον εάν η μούχλα πρέπει να κατηγορηθεί για σοβαρές ασθένειες. Οι ασθένειες που προκαλεί η μούχλα όπως θα δείτε παρακάτω είναι πολλές.
Αλλεργίες
Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση στη μούχλα ενώ τα συμπτώματά της μπορεί να ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μοιάζουν με τα συμπτώματα της αλλεργίας στη γύρη όπως μύτη που τρέχει, φτέρνισμα, εξανθήματα ή κόκκινα μάτια με έντονο κνησμό.
Κρίσεις άσθματος
Η μούχλα προκαλεί κρίσεις άσθματος σε ανθρώπους που πάσχουν από άσθμα ενώ η συχνότητά τους εξαρτάται από την έκταση της μούχλας.
Άλλες ασθένειες
Παρόλο που ακόμη δεν είναι αποδεδειγμένο, η μούχλα έχει κατηγορηθεί για πολλές ασθένειες και θεωρείται σοβαρή απειλή για την υγεία μας. Πονοκέφαλοι, απώλεια μνήμης, ζαλάδα, ναυτία, κόπωση, μέχρι καρκίνο, είναι μόνο μερικές από τις ασθένειες που έχουν καταγραφεί σε σπίτια με έντονο πρόβλημα μούχλας. Μπορεί ακόμη να προκαλέσει μολύνσεις του πνεύμονα σε ανθρώπους με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα.
ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΜΟΝΩΣΗ ΟΧΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.
Το υλικό καθαρισμού (Bioni Clean) θα ψεκαστεί σε όλη την επιφάνεια και θα αφαιρέσει όλα τα λεγόμενα σπορίδια. Μετά από 20 λεπτά η δράση θα συνεχιστεί και θα καθαρίσει και τα βακτήρια. Για καλύτερα αποτελέσματα ο ψεκασμός θα γίνει δύο φορές.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΧΛΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ


Ένας τοίχος χωρίς καλή μόνωση είναι πιθανόν να δημιουργήσει συμπύκνωση υγρασίας και μούχλα. Αρχικά, θα καταλάβουμε ότι μυρίζει μέσα στα ρούχα, οπότε το πρώτο πράγμα είναι να καθαρίσετε με αντιμικροβιακό για μούχλα τις ντουλάπες. Υπάρχει η πιθανότητα να είστε τυχεροί και να αναπτύχθηκε από μέσα. Τα πολλά ρούχα στοιβαγμένα που δεν αναπνέουν ή ένα ρούχο που δεν έχει στεγνώσει καλά μπορεί να προκαλέσει τη μυρωδιά. Αν όχι, πρέπει να δείτε αν ο πλαγιός έχει σημάδια μούχλας. Τελικά, από την εμπειρία μας, πολλές ντουλάπες έχουν θέματα με κακή μόνωση και αερισμό. Εμείς προσφέρουμε μόνιμες λύσεις. Στείλτε μας φωτογραφίες στο VIBER με το πρόβλημά σας, και θα σας απαντήσουμε σύντομα με τεχνική και οικονομική προσφορά.

Κινητό: 6977663626
Viber: 6977663626

Μούχλα κρεβατι πριν

Μούχλα κρεβατι μετα

Μούχλα στον τοίχο, καθαρισμός μούχλας

Μούχλα ταβάνι 3

Μούχλα ταβάνι 1

Μούχλα ταβάνι 2

Μούχλα ταβάνι 3

Μούχλα

Είμαστε δίπλα σας!

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ζητήστε την πρόταση μας δωρεάν.