Αρχικοί & Γενικοί Καθαρισμοί

Καθαρισμός γενικότερα

Οτι περιλαμβάνει ένας χώρος.
Όπως τζάμια που δεν καθαρίζονται συχνά και έχουν επικαθήσει άλατα και καυσαέριο. Σε αυτήν την περίπτωση ο καθαρισμός των τζαμιών πρέπει να λάβει μέρος με ειδικά καθαριστικά πιστοποιημένα (που χρηζει ειδικο χειρισμο) με σκοπό να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι τοίχοι καθαρίζονται με πρακτικες όπως ο ατμός και υλικά που θα καθαρίσουν οτιδήποτε που με τον καιρό έχει κολλήσει επάνω στην επιφάνεια του. Όσον αναφορά τον καθαρισμό του χώρου όλα καθαρίζονται με νωπά πανάκια (με μικροϊνες). Μία ισχυρή ηλεκτρική μηχανή αναρροφώσης (με διπλό φίλτρο και τρία μοτέρ) έχουντας την δυνατότητα να απορροφήσουμε ακόμη και στο πιο υψηλό μέρος της οικίας και το πιο δυσκολά προσβάσιμο . (10 μέτρα απορροφητικός σωλήνα τις ηλεκτρικής μηχανής έχει δυνατότητα να απορροφήσει τη σκόνη και το νερο από τα πιο δύσκολα μέρη).
Το Συνεργείο τις clean-service.gr αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό που έχει την τεχνογνωσία για το καλύτερο δυνατό καθαρισμό για κάθε απαίτηση. Σεβόμαστε τον κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε όπως και τα αντικείμενα εντος αυτού.

Εγκαταλελειμμένα & επαγγελματικά κτίρια, αποθήκες, αποκομιδή, αποξήλωση, ελαιοχρωματισμοί, λεπτομερείς καθαρισμός διαμερισμάτων & βιλών.

Διαθέτουμε τμήμα αρχικών καθαρισμών με τεχνογνωσία και εμπειρία από τη Σουηδία, στην προστασία των νέων και παλαιών επιφανειών αφαιρώντας σκόνη οικοδομής, δύσκολους λεκέδες, κόλλες, μπογιές στα πατώματα, τζάμια και τοίχους χωρίς να δημιουργούνται φθορές. Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε μικρά αλλά και μεγάλα έργα.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ.

Αφαίρεση κολλημένων υπολειμμάτων χωρίς φθορές.
Καθαρισμός αρμών με περιστροφική μηχανή με βούρτσα & ειδικά υλικά.
Καθαρισμός πλακιδίων με πόρους ή και άγριο εξωτερικού χώρου, πλακάκι κλπ.
Καθαρισμός ντουλαπιών, σαπούνισμα, στέγνωμα, αντιμικροβιακή απολύμανση.
Πλύσιμό εξωτερικών χώρων με πιεστικά μηχανήματα με δυνατότητα κάννης 6 μέτρων ιδανικό και για βιομηχανικούς χώρους.

Πολυετή εμπειρία από την Σουηδία

Αρχικοί Καθαρισμοί

Καθαρισμός Βιομηχανικών Χώρων - Ψυγεία


Καθαρισμός Βιομηχανικών Χώρων - Ψυγεία Καθαρισμός Βιομηχανικών Χώρων - Ψυγεία

Είμαστε δίπλα σας!

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας για να καλύψει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Ζητήστε την πρόταση μας δωρεάν.