Αρχικοί & Γενικοί Καθαρισμοί

Καθαρισμός & Συντήρηση Κτιρίων

Καθαρισμοί Τζαμιών με Νανοτεχνολογία

Καθαρισμοί Σαλονιών & Στρωμάτων

Επικοινωνία

Καθαρισμός & Εξαφάνιση Μούχλας  υγρασίας.υγρασια
 

Πού βρίσκεται συνήθως η μούχλα;

Η μούχλα μπορεί να εμφανιστεί παντού, αρκεί να υπάρχει ζέστη και υγρασία. Συνήθως βρίσκεται σε σκοτεινά απομονωμένα μέρη ή κοντά σε νερό. Στα σπίτια, βρίσκεται συνήθως σε υπόγεια, κουζίνες, μπάνιο και σε τοίχους με σπασμένους σωλήνες νερού.

Γιατί η μούχλα είναι κακή για την υγεία;

Η μούχλα μπορεί να είναι τοξική (η μαύρη μούχλα) ενώ δεν μολύνει μόνο τις επιφάνειες όπως οι περισσότεροι νομίζουμε αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε. Παρόλο που οι ερευνητές ακόμη λογομαχούν εάν η μούχλα πρέπει να κατηγορηθεί για σοβαρές ασθένειες, γενικά οι ασθένειες που προκαλεί, είναι πολλές. Ρίξε μια ματιά παρακάτω:

Αλλεργίες

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση στη μούχλα ενώ τα συμπτώματά της μπορεί να ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μοιάζουν με τα συμπτώματα της αλλεργίας στη γύρη όπως μύτη που τρέχει, φτάρνισμα, εξανθήματα ή κόκκινα μάτια που φαγουρίζουν.

Κρίσεις άσθματος

Η μούχλα προκαλεί κρίσεις άσθματος σε ανθρώπους που πάσχουν από άσθμα ενώ η συχνότητά τους εξαρτάται από την έκταση της μούχλας.

Άλλες ασθένειες

Παρότι δεν είναι αποδεδειγμένο, η μούχλα έχει κατηγορηθεί για πολύ περισσότερες ασθένειες και θεωρείται σοβαρή απειλή για την υγεία μας. Πονοκέφαλοι, απώλεια μνήμης, ζαλάδα, ναυτία, κόπωση, μέχρι καρκίνος είναι μόνο μερικές από τις ασθένειες που έχουν καταγραφεί σε σπίτια με έντονο πρόβλημα μούχλας. Μπορεί ακόμη να προκαλέσει μολύνσεις του πνεύμονα σε ανθρώπους με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

  • ΒΑΣΙΚΉ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ Η  ΜΌΝΩΣΗ   ΟΧΙ  ΥΓΡΑΣΊΑ 
  1. Υλικό καθαρισμού και που θα αφαίρεση και τα λεγόμενα σπορίδια  θα ψεκασθεί      σε όλοι την επιφάνεια.
  2. Μετά τη διάρκειας περίπου 20 λεπτών  το υλικό έχει καθαρίσει    τα βακτήρια .
  3. Η επιφάνειες όλες  πρέπει να ψεκάζονται  2 φορές 

  • Bioni Clean – Καθαριστικό μούχλας      νανοτεχνολογίας
  • Δωρεάν επίσκεψη τεχνικού .
  • Δίνουμε μόνιμες λύσεις.    6977663626 

          
www.episkevastiki.net