Αρχικοί & Γενικοί Καθαρισμοί

Καθαρισμός & Συντήρηση Κτιρίων

Καθαρισμοί Τζαμιών με Νανοτεχνολογία

Καθαρισμοί Σαλονιών & Στρωμάτων

Επικοινωνία

Εταιρεία


Η εταιρεία Clean Service βρίσκετε στο χώρο των συντηρήσεων και καθαρισμού κτιρίων από το 2000 στην Aττική & επαρχία .

Η πολυετής εμπειρία μας είναι και το πελατολόγιο μας είναι η σιγουριά στην πρακτική εφαρμογή των σύγχρονων απαιτήσεων για τους πελάτες μας που συνεχώς μας εμπιστεύονται.

Συνεργάζεται με ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς επόπτες, ώστε να εξασφαλίσουν ασφαλείς λύσεις και υψηλή ποιότητα στην συντήρηση, τον καθαρισμό και συντήρηση κτιρίων και τι οι οποίοι χρησιμοποιούν πάντα τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό (μηχανήματα καθαρισμού, υλικά, απολυμαντικά, ασφαλή και οικολογικά σκευάσματα κ.ά). Ειδικευόμαστε σε καθαρισμούς ιδιωτικών & επαγγελματικών χώρων.

Πιστεύουμε στην Ικανοποίηση σας

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία, με την εταιρεία να διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο καθαρισμού & να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Η Ανάγκη μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, μας έδωσε την ευκαιρία να εξετάζουμε, με την σοβαρότητα κι ευαισθησία που αρμόζει σε κάθε περίπτωση, το πως θα γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Το συνεργείο καθαρισμού μας, αντανακλά τις αξίες και τα χαρακτηριστικά που στηρίζουν την οργάνωση της επιχείρησης.

Στη Clean Service παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε το συνεργείο καθαρισμού να καλύπτει πάντα τις απαιτήσεις σας. Γιατί για εμάς Πελάτης σημαίνει Συνεργάτης.

Τα συνεργεία καθαρισμού διακρίνονται στην οργάνωση και την τεχνογνωσία μας, γι´αυτό και η Clean Service. Μπορεί να εγγυηθεί & να βελτιώσει την εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας σας. Παρέχουμε οικονομικές υπηρεσίες καθαριότητας. Το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του καθαρισμού είναι η εγγυημένη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με γνώμονα την ευελιξία που παρέχει το συνεργείο καθαρισμού, την οικονομία και την υπευθυνότητα απέναντι στον Πελάτη.Υπεύθυνος: ΠΑΝΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ

Υπεύθυνος Προσφορών: ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ

Επόπτης / Συντονιστής Εργασιών: ΒΑΙΝΔΙΡΛΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ


ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:

Αεροπόρου Παπαναστασίου 6,
Ζωγράφου, Αθήναwww.episkevastiki.net